loader image

Ismerd meg a Little Dutch imádnivaló babáit!

Találkoztál már a Little Dutch imádnivaló babáival? Pihe-puhák és imádják a nagy öleléseket és az önfeledt játékot. Az öt jóbarátnak sok kalandban volt már része és alig várják, hogy a következőket együtt éljétek meg. Hadd mutassuk be őket nektek:

JIM

Jim egy igazi kalandor. A legnagyobb öröm a számára, ha a barátaival kint a szabadban játszhat. Az egész napos felfedezés során sajnos gyakran maszatosan tér haza. De nézd csak meg mit rejt a kis zsebe? Igen! Sok-sok kincset, melyet a felfedezőtúra alatt talált. Csodás levelek, melyeket a környékbeli fák hullajtottak el, kagylók a tó partjáról és különleges kis kövek a legszebb színekben és formákban. Már alig várja, hogy Te is lásd ezeket a varázslatos dolgokat! Készen állsz egy igazi kalandra Jimmel?

ROSA

Rosa adja a legnagyobb öleléseket és imád táncolni. Játssz egy kis zenét és ő büszkén megmutatja a piruettjét. Örömteli, vidám nevetése az egész házat bejárja majd, miközben pörög-forog. Egy fárasztó nap után mindig egy finom tea és a legjobb barátai társaságában pihen. Te is csatlakoznál Rosa teapartijához?

JULIA

Julia egy igazi álmodozó, kreativitása pedig nem ismer határokat. Az iskolában nagy örömét leli mesék írásában, de rajzolni talán még ennél is jobban szeret. Minden alkotása a szivárvány összes színében pompázik, ez teszi őket igazán varázslatossá. Kedvenc színe a zöld, és nézd csak, csodaszép ruhája is pont ilyen színben tündököl. Na készen állsz, hogy egy kis felfordulás közepette valami különlegeset alkossatok?

EVI

Evi képzelőerőjének nem szabhatsz határokat. Ezért is szeret annyira színdarabokat kitalálni, de az csak akkor igazán örömteli, ha mindezt barátaival teheti. Játsszuk el anyát és apát vagy rendezzünk szavalóversenyt, mint az iskolában, hiszen ez Evi kedvenc szerepjátéka. Semmi nem akadályozhatja meg, hogy álmait valóra váltsa. Néha egy hős tűzoltó bőrébe bújik, aki épp a falu lakóit menti meg a lángoktól. Te melyik álmodat szeretnéd valóra váltani Evivel?

SOPHIA

Sophia egy igazi jó barát, akire bármikor számíthatsz. Rosszat álmodtál? Fogd meg a kis kezét vagy öleld át és máris biztonságban érzed magad. Hű társa, majmóca sosem hagy magatokra, mulatságos történetei pedig biztosan jó kedvre derítenek majd. Együtt igazán bátrak lehettek! Legyőzitek a rossz álmokat Sophival?

JAKE

Jake egy igazi kis felfedező. Minden renggel izgatottan kel, hogy felkapva helyes kalapját és kis csizmáját máris útnak indulhasson. Szeret kirándulni az erdőben, a tó partján, de a játszótérre is a legnagyobb örömmel kíséri el kis barátját. Nini, hiszen Jakenek már van is egy tündéri játszótársa: a szürke, bajszos kiscica. Imádnak együtt csavarogni, játszani és egész nap jól szórakozni. Csatlakozol te is hozzájuk?

ANNA

A kis Anna a szabadban a virágok között érzi a legjobban magát, így ha épp nem találod, less ki a kertbe, hátha épp a kert lakóival társalog. Szeretettel ápolgatja növényeit, amiben kismadara is mindig szívesen segít neki. Ismerkedjetek meg a kert és a szoba csodás élőlényeivel és szórakozzatok önfeledten. Nos, mi lesz az első közös programotok, csak nem egy a séta kertben?

Kapcsolatfelvétel