loader image

Ismerd meg a Little Dutch elragadó tündéreit!

Mind a három tündérke egy varázslatos világból érkezett, hogy valóra váltsák a tündérmeséket. Mindegyiküknek megvan a maga mágikus ereje, amellyel garantáltan elvarázsolják a kicsiket. Ugyan az életben a csodás pillanatok mellett egy-egy rossz is akad, de rájuk ilyenkor is számíthatsz! Még nem volt alkalmad megismerni őket? Akkor hadd mutatkozzanak be neked:

Little Dutch Tündér

Fay, a szeretet tündér

Fay a szeretetével ragyogja be az egész házat és persze téged is bőven elhalmoz majd vele. Mindennél jobban szeret nagy öleléseket osztogatni, amivel még gyógyítani is képes. Gyere, öleld át te is őt kis kezeiddel, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis extra szeretetre! Amikor pedig mindenki jó kedvre derült, alig várja, hogy kedvenc balerinacipőjében táncra perdüljön. Csatlakozol te is hozzá?

Ella, a szerencse tündér

Ella mágikus ereje a szerencse, így ha kis barátja az iskolai vagy sporteredményei miatt szomorkodna máris ott terem, hogy felvidítsa. Hiszen ő jól tudja, hogy nincs másra szüksége csak több önbizalomra. Ella a szabadidejében szívesen teázik vagy a kertben játszik. Csatlakozol hozzá egy teadélutánra?

Mia, a remény tündér

Mia alig várja, hogy valóra váltsátok a legmerészebb álmaitokat, ha félúton elbizonytalanodsz, akkor se aggódj, hiszen mágikus ereje majd reményt ad a megvalósításhoz. Mia a csodaszép ruhájával, vörös loknijaival és varázslatos, arany szárnyaival akár a csillagokig is elkísér. Készen állsz, hogy együtt megvalósítsátok minden vágyatokat?

Kapcsolatfelvétel